El Taradell femení surt golejat de Puig-Reig

L'equip Sènior femení de la UD Taradell va perdre 6 a 1 al camp del Puig-Reig el passat diumenge. Va ser un partit extrany en què les blanc-i-blaves els va costar arrencar i es van trobar amb un conjunt local que va  marcar en cada xut que van fer. Tot i així, les visitants van reclemar un possible fora de joc abans de l’acció del primer gol. El tres següents van arribar amb molts pocs minuts de diferència i van arribar de contraatac. Amb el 4 a 0 es va arribar al descans.
 
A  la represa el Taradell va millorar la imatge però es va trobar amb un penal en contra que va significar el 5 a 0 i sobretot amb un resultat advers, molt difícil de capgirar. El 6 a 0 va ser un gol en pròpia porteria, després d’un xut d’una jugadora local i que entre el pal i la defensa del Taradell, van acabar de posar la pilota al fons de la porteria. Finalment, Laura Donadeu, com ja havia fet la setmana anterior, va fer el gol de l’honor amb un llançament de falta magistral.
 
Aquest diumenge, a 2/4 d’1 del migdia, s’enfrontaran a l’Atlètic Manresa. El Taradell és penúltim a la taula amb 1 punt.

Segueix-nos a Twitter

Troba'ns al Facebook