Un punt més a Palau Solità i a pensar en la pròxima temporada

L'equip de Segona Catalana de la U.D. Taradell va empatar aquest diumenge al migdia a 3 al camp del Palau Solità i Plegamans.

 

El partit va començar amb domini taradellenc, però al minut 15 en una contra que havia començat amb fora de joc els locals van marcar l'1 a 0. Canó va estar a punt d'empatar amb un xut des de la frontal que va parar el porter amb el peu. L'empat va arribar al minut 25 en una centrada de Canó per la dreta que Marçal Sala va rematar a plaer fent l'1 a 1.
 
Però al minut 36 l'àrbitre va inventar-se un penal per als locals en una jugada on un jugador local va deixar-se caure davant de Saborit. Amb 2 a 1 es va arribar al descans.
 
A la represa el Taradell va tenir diverses ocasions per empatar. Primer Roca amb un xut al pal, després Canó amb un cop de cap que va aturar el porter i, més tard, un altre cop de cap de Saborit a la sortida d'una falta. Tanta insistència va tenir la recompensa al minut 56 amb un xut de Roca des de la frontal de l'àrea.
 
Amb empat Canó va desaprofitar un u contra u davant del porter. El seu xut va sortir fregant el pal. En canvi, al minut 70 va arribat el 3 a 2 en un xut des de fora de l'àrea col·locat a l'escaire. El Palau Solità es va tirar enrere per defensar el resultat i el Taradell ho va aprofitar per fer l'empat. Al minut 85 una passada en profunditat de Roca cap a Raúl, la va aprofitar aquest últim per marcar amb un xut creuat.
 
El punt fa que matemàticament el Taradell no pugui quedar sisè per la cua i, per tant, perilli per descensos compensats.
 
U.D. Taradell: Nil, Erra, Saborit, Font, Serrabassa, Creus, Enric, Roca, Canó, Ot (Raul) i Marçal (Kevin).

 

 

Segueix-nos a Twitter

Troba'ns al Facebook