Golejada del Manlleu en el primer amistós de la UD Taradell

Molt de treball té encara per fer l'equip de Segona Catalana de la UD Taradell, després del primer amistós de pretemporada. L'equip taradellenc, que tot just fa tres dies que ha començat els entrenaments, va ser superat clarament aquest diumenge pel Manlleu de Tercera Divisió. Els manlleuencs van golejar per 0 a 8.

 

El partit va servir per veure les noves cares de la UD Taradell i l'extaradellenc Raul Garcia a les files del Manlleu. També va suposar el debut del nou tècnic taradellenc Xevi Pillao.

 

Pel que fa al partit, no va tenir història i el Taradell no va gaudir de cap ocasió clara de gol. Als 6 minuts Joan Muntada feia el 0 a 1 culminant un contraatac. Els dos següents van ser obra de Manel Sala. Espectacular, sobretot, el 0 a 3 amb una espectacular xilena. A la segona meitat amb molts canvis per part dels dos equips, el Taradell va aguantar els primers 20 minuts, però a partir de llavors van anar caient els gols del Manlleu fins al 0 a 8 final. Els golejadors van ser Aumatell i Fortet, en dues ocasions els dos, i Pol Coll. El Taradell va tenir una mica més d'arribada, però poc destacable.

 

Alguns juvenils com Arnau Oriol, Nil Espunya, Joel Collell, Martí Brussosa i Jordi Donadeu van tenir molt minuts durant el partit.

 

El Taradell tornarà a jugar aquest dimecres a la Roureda (20:30h) contra el Mollet de Primera Catalana.

 

U.D. Taradell: Solanich, Serradelarca, Talavera, Pujol, Collell, Font, Pladevall, Pau, Masnou, Canó i Cocera. També van jugar Company, Cuenca, Brussosa, Donadeu, Arnau Oriol i Espunya.

Segueix-nos a Twitter

Troba'ns al Facebook