Indignació per l'arbitratge en el derbi Tona-Taradell

Any rere any es repeteix la història en els derbis entre el Tona i la Unió Deportiva Taradell. L'arbitratge sempre acaba perjudicant els taradellencs. Per posar un exemple proper, només cal recordar el gol legal anul·lat a Raul que suposava la victòria la temporada passada davant del Tona. Doncs, aquest diumenge un penal que només va veure el línier va començar a edificar el triomf del Tona davant del Taradell. Cap jugador ni aficionat dels dos equips havia vist res durant la jugada.

 

A la primera meitat el Tona havia estat superior, portant el domini i el pes del partit. Havia gaudit de dues ocasions perilloses en una centrada per la dreta que Molist va desfer enviant la pilota a córner i una pilota morta a l'àrea que Nil va resoldre. Però la millor ocasió va ser pel Taradell, que va estar millor en l'últim quart d'hora. Òscar Sánchez en una bona acció va enviar un xut que es va estavellar a la base del pal. Abans Albert Muntal també havia tingut l'ocasió, però l'acció havia estat invalidada pel línier que seria protagonista al segon temps.

 

I és que a la represa, només començar, el línier va avisar l'àrbitre perquè assenyalés penal en una centrada àrea, on ningú havia reclamat res. Indignació entre els jugadors taradellencs i l'afició que era al camp. El penal va suposar l'1 a 0.

 

Als minuts 20 va arribar el 2 a 0, amb una bona jugada del Tona que va resoldre Mendo. Però dos minuts més tard, Carrillo feia el 2 a 1 i tornava a posar el Taradell dintre del partit. De fet, Martí Pedrón, molt actiu, va estar a punt d'aconseguir l'empat en una acció on li va faltar un pam per superar el porter en l'u contra u.

 

El partit estava molt igualat i molt obert i el Tona va estar més encertat en una contra on Eloi, en possible fora de joc, marcava el 3 a 1 a plaer. Fins al final, només destacar una falta de Fredi que es va estavellar al pal de la porteria de Nil.

 

U.D. Taradell: Nil, Molist (Company), Talavera, Pujol, Erra (Masnou), Font, Serradelarca (Pau), Muntal (Martí Pedrón), Cuenca, Canó i Òscar Sánchez (Carrillo).

Segueix-nos a Twitter

Troba'ns al Facebook