Empat al camp de la Sabadellenca i remutant

Tot i que amb algunes baixes, la Unió Deportiva Taradell va poder treure un empat del camp de la Sabadellenca. L'equip taradellenc va empatar a 2 i suma la tercera jornada consecutiva sense perdre, amb dos empats i una victòria.

 

 I ho va fer amb una gran segona part i remuntant. Al primer temps els locals van ser superiors, tot i que la igualtat no es va trencar fins a deu minuts pel descans. Al minut 35 arribava el primer gol de la Sabadellenca i just quan ja es complia el temps reglamentari arribava un segon gol local.

 

Amb 2 a 0 començava el segon temps. I s'iniciava bé. Martí Pedrón als quatre minuts reduïa diferències i feia el 2 a 1 que obria totalment el partit. El Taradell va insistir fins al final i la recompensa va arribar a cinc minuts pel final amb el 2 a 2 que va fer Jordi Serradelarca.

 

L'empat fa que els taradellencs sumin 9 punts i es mantinguin a la zona mitja de la taula classificatòria, tot i que a prop de posicions de descens. Cal destacar que per segon partit va tenir molts minuts el juvenil Nil Espuña.

 

U.D. Taradell: Nil, Molist (Serradelarca), Pujol, Talavera, Company (Serrabassa), Font, Creus (Espuña), Pau, Pedrón (A. Muntal), O. Sánchez i Pladevall (Erra).

Segueix-nos a Twitter

Troba'ns al Facebook