La UD Taradell fa mèrits per guanyar però empat amb el Sabadell Nord

 
La Unió Deportiva Taradell va empatar dissabte a zero contra el Sabadell Nord. Els taradellencs van fer mèrits per guanyar, però no van estar encertats de cara a porteria. El partit podia haver canviat de signe si l'àrbitre no hagués anul·lat un gol legal a la segona meitat.
 
A la primera meitat els taradellencs van tenir les millors ocasions. El primer avís va ser una centrada de Martí Creus per l'esquerra que no va trobar cap rematador. La millor ocasió va ser al minut 27 quan en una d'Albert Muntal per l'esquerra Erra va rematar a fora, quan ja es cantava el gol. I deu minuts després Albert Muntal tenia el gol a la seves botes. Es va plantar davant del porter, però el seu xut es va estavellar al cos del jugador visitant. 
 
Mentrestant el Sabadell Nord va tenir dues arribades tímides, una d'elles desfeta per Sergi Solanich en aturar un xut forçat. Abans del descans Albert Muntal va ser substituït per lesió.
 
A la segona meitat van passar més coses. Als 8 minuts els visitants es van quedar amb inferioritat quan un jugador del Sabadell Nord va veure la segona targeta groga per tirar la pilota a un rival amb el joc aturat. Als 10 minuts Martí Creus va marcar. Una centrada per la dreta era rematada per Martí Creus, després que Martí Pedrón posant el cos deixés passar la pilota. L'àrbtire, però, va anul·lar el gol considerant, de forma molt rigorosa, falta de Pedrón. Més tard, Serrabassa ho va provar amb un xut que el porter va enviar a córner.
 
Els visitants només va tenir oportunitats en xuts de lluny que van obligar a Sergi Solanich a intervenir. El més clar va ser un xut quasi des del mig del camp que va tocar la part exterior del pal dret de la porteria del Taradell.
 
A un quart d'hora pel final el Sabadell Nord es va quedar amb nou jugadors perquè un jugador en ser substituït va perdre temps traient-se les espinetlleres i va veure dues targetes grogues, una per l'acció i l'altra per protestar. Fins al final el Taradell ho va intentar tot. Pau va veure la segona groga i va ser expulsat. I Marc Font, en temps de descompte, va estar a punt de marcar en un xut creuat que va sortir fregant el pal.
 
U.D. Taradell: Solanich, Serradelarca, Pujol, Molist, Company, Font, Erra, Pau, Martí Creus (Espuña), A. Muntal (Serrabassa (Nil)), Pedrón.

Segueix-nos a Twitter

Troba'ns al Facebook