Es suspèn el Taradell-Torelló al minut 32 després que els visitants envoltessin l'àrbitre

El partit entre el Tercera Catalana de la UD Taradell i el Torelló d'aquest dissabte a la Roureda només va durar 32 minuts. L'àrbitre va suspendre el matx, just després d'una picabaralla entre jugadors dels dos equips i que va acabar amb els del Torelló envoltant i recriminant a l'àrbitre que expulsés un jugador del Taradell i un del Torelló.

 

En l'acta arbitral, s'exposa que tot va començar quan l'àrbitre estava seguint una jugada d'atac del Taradell i "va sentir crits". En girar-se va veure que sortien jugadors dels dos equips, ja que havia començat una picabaralla entre Oriol Sans i un jugador del Torelló (Xavier Boronat). Ja se les havien tingut pocs minuts abans i havien vist la groga. L'àrbitre no havia vist res, però el jugador torellonenc recriminava un cop o agressió al taradellenc.

 

Tot es va desencadenar quan l'àrbitre va decidir ensenyar la segona groga als dos jugadors. Llavors, jugadors, fins i tot suplents i tècnics del Torelló van córrer a recriminar-li la decisió. Segons diu l'acta de l'àrbitre, "una part dels funcionaris oficials i jugadors del Torelló, que no he pogut identificar, m'han rodejat amb actitud violenta i amenaçadora, i fins i tot un jugador del Torelló, que no he pogut identificar, s'ha dirigit a mi en els següents termes 'que et penses que nosaltres no sabem pegar?'.

 

Si parlem de futbol, el partit havia tingut domini taradellenc en quant a ocasions i gols. Només començar dues arribades perilloses del Taradell. Al minut 25 va arribar l'1 a 0 en una rematada de cap de Canó en el llançament d'una falta lateral. I pocs segons després el Taradell feia el 2 a 0. Canó robava una pilota en atac i cedia a Marçal perquè fes el segon.

 

Entremig la jugada que ho va escalfar tot. Una falta d'Oriol Sans al davanter del Torelló. Aquest des de terra deixava anar el peu i els dos jugadors van començar a discutir i van veure la groga. Al minut 32 va arribar la segona i definitiva picabaralla.

 

U.D. Taradell: Nil, Nadir, Sans, Tala, Serrabassa, Plade, Font, Ignasi, Khali, Canó i Marçal.

Segueix-nos a Twitter

Troba'ns al Facebook