El Tercera Catalana empata a Llerona i salva la categoria

Finalment, la UD Taradell ha assolit la permanència matemàtica a falta d'una jornada per la conclusió de la Tercera Catalana. Suma 40 punts i com a pitjor classificació quedaria tercer per la cua. Però, seria el tercer d'últim de tots els grups de Tercera Catalana de la província de Barcelona amb millor puntuació, cosa que segons el reglament això suposa mantenir la categoria.

 

L'únic dubte cada final de temporada és si, en cas de descensos compensats, afectaria a la Tercera Catalana. Després dels resultats de les diferents categories superiors i a falta d'una jornada, no seria el cas, ja que la província de Barcelona és la menys afectada pels descens de l'Olot i la Pobla de Mafumet a Tercera Divisó. Tot i arrossegar equips, no acabaria afectant a la Tercera Catalana encara que el Taradell acabés tercer per la cua, ja que les demarcacions més afectades són la de Girona i Tarragona.

 

Explicat això, també cal dir que el Taradell té opcions de quedar classificat 8è o 16è.  Ara mateix, a la Tercera Catalana hi ha sis equips amb 40 punts (La Garriga, Taradell, Tona B, Avinyó, Gurb i Moià). Segons els resultats i si el Taradell guanya l'última jornada contra el Folgueroles a la Roureda, podria aconseguir una gran classificació, tenint en compte les dificultats que ha tingut durant tot la temporada.

 

Pel que fa al partit del Llerona, la UD Taradell va fer un partit molt seriós, conscient de la importància. De fet, hauria d'haver merescut la victòria, davant un rival que no s'hi jugava res. L'equip va estar molt concentrat i ben posat sobre el terreny de joc, però no va saber aprofitar les ocasions clares que va tenir. Canó en dues ocasions, Carrillo també en més d'una oportunitat i Font van tenir les millors opcions per marcar, però la pilota no va entrar dins la xarxa.

 

El Llerona va tenir la victòria a cinc minuts del final per mitjà d'un penal clar. Però Nil Murfulleda va aturar la pena màxima i va permetre sumar un punt que pot ser vital. Oriol Sans va veure la segona targeta groga i el Taradell va acabar el partit amb inferioritat.

 

U.D. Taradell: Nil, Sans, Pujol (Donaire), Tala, Nadir, Font, Plade, Pladevall, Ignasi (Muntal), Carrillo (Espuña) i Canó.

Segueix-nos a Twitter

Troba'ns al Facebook