La UD Taradell i el Tona empaten en un partit marcat per una asseguda simbòlica de protesta

El partit de Tercera Catalana entre la UD Taradell i la Fundació UE Tona va estar marcat pel gest dels dos equips. Jugadors i equips tècnics, abans de l'inici del partit, van fer una assentada simbòlica en senyal de protesta per l'activació de l'article 155 per part del Govern espanyol i l'anunci de suspensió del Govern català i el Parlament de Catalunya.

 

Després es va jugar el partit, que va acabar amb l'empat a zero inicial. El Taradell presentava les baixes de Tala, per motius personals, i de Youssuf, per sanció. El matx va ser molt igualat i no es va decantar per part de cap dels dos equips.

 

Els locals van tenir més opcions de victòria davant un Taradell ben posicionat, però que no va tenir gaires oportunitats per desnivellar el marcador. En els últims segons, una gran intervenció de Guillem Ges va evitar el triomf dels tonencs. La UD Taradell suma 13 punts.

 

U. D. Taradell: Ges, Nadir, Font, Plade Roma, Muntal (Ignasi), Pau (Plade Roma), Xente (Arnau), Oller, Carrillo (Marçal) i Canó.

Segueix-nos a Twitter

Troba'ns al Facebook