Gerard Pallarès seguirà dirigint el Tercera Catalana i s'incorpora Sergi Pallarès per reforçar l'equip tècnic

L'actual entrenador de l'equip de Tercera Catalana, Gerard Pallarès, seguirà dirigint l'equip la temporada 2020-2021. Serà la quarta temporada consecutiva com a tècnic del primer equip taradellenc, després d'acabar en cinquena posició la present temporada.

 

La principal novetat és que comptarà amb segon entrenador. Pallarès comptarà amb l'ajuda del seu germà, Sergi Pallarès, que aquesta temporada era l'entrenador de l'equip juvenil del club i aportarà una nova visió i coneixement a la plantilla. A més, Jordi Peipoch continuarà sumant a l'equip tècnic com en les últimes temporades. La direcció esportiva del club considera que en els últims tres anys l'equip s'ha consolidat sempre en les posicions capdavanteres de la categoria.

 

L'equip tècnic ja fa setmanes que està treballant, malgrat el confinament, per completar la plantilla de jugadors que competirà al grup 5è de Tercera Catalana. La bona notícia és que la gran majoria de la plantilla continuarà a les files taradellenques. L'única baixa confirmada serà la del porter, Nil Murfulleda, que, en principi, no formarà part de la plantilla, ja que, a banda de ser el coordinador tècnic base del club, també és l'entrenador de l'equip femení sènior i es centrarà en aquestes tasques. El gruix de l'equip, però, seguirà.

 

Pel que fa a fitxatges, en els properes setmanes es confirmaran i s'anunciaran noves incorporacions, algunes d'elles, segons el club, podrien ser el retorn d'algun jugador. També es comptarà amb incorporacions del filial i de juvenils per iniciar la pretemporada i completar la plantilla.

 

D'altra banda, l'equip de Quarta Catalana també seguirà dirigit pels entrenadors Jordi Pladevall i Pere Rifà, que estan confeccionant la plantilla, comptant amb els juvenils que pugen a l'equip amateur i analitzant possibles incorporacions o baixes.

Segueix-nos a Twitter

Troba'ns al Facebook