El Tercera Catalana ja coneix rivals i calendari per la temporada 2020-2021

El primer equip de la UD Taradell ja coneix els equips rivals i el calendari de la temporada 2020-2021. L’equip ha quedat emmarcat al grup 5 de la Tercera Catalana que comptarà amb 18 equips. La majoria d'equips seran els mateixos que la temporada anterior, ja que la Federació Catalana va decidir activar només els ascensos però no els descensos en categories amateurs. A diferència de categories superiors on s'ha canviat el sistema de competició amb grups de menys equips, a la Tercera Catalana el sistema serà el mateix de sempre.

 

El Tercera Catalana haurà de superar un total 34 jornades que començaran el diumenge 4 d'octubre al camp del Seva i finalitzaran el diumenge 13 de juny al camp del Roda de Ter.

 

Els altres equips que formen el grup són: el Sant Vicenç de Torelló, el Borgonyà, el Centelles, el Manlleu B, el Moià, el Montesquiu, el Pradenc, el Santa Eugènia, el Tona B i el Voltregà, d'Osona; el Castellterçol i el Moià, del Moianès, i el Llorençà, l'Olímpic La Garriga, el Sant Feliu de Codines i l'Aiguafreda, del Vallès Oriental.

 

L’equip liderat per Gerard Pallarès ja té pràcticament la plantilla perfilada tot i que en els propers dies es podria anunciar alguna incorporació més. L’equip començarà la pretemporada el dia 25 d’agost i disputarà un total de set partits.

 

Podeu consultar el calendari clicant aquí.

Segueix-nos a Twitter

Troba'ns al Facebook