El Tercera Catalana treu un punt de Moià i haurà de guanyar l'últim partit per obtenir el títol

Empat del Tercera Catalana aquest dissabte a la tarda a Moià. Tot i salvar un punt després de remuntar un 2 a 0 en contra, els taradellencs hauran de guanyar l'últim partit de lliga si volen ser campions.

 

L'equip taradellenc ha tingut un inici nefast de partit davant del Moià. Als tres minuts els locals ja s'havien avançat i als 6 minuts els taradellencs ja perdien per 2 a 0. Això ha hipotecat la resta del partit, ja que els taradellencs han hagut d'anar a remolc. Tot i això, l'esperança s'obria a la mitja hora de joc, quan Marc Font ha reduït diferències amb el 2 a 1. Amb aquest resultat s'ha arribat al descans.

 

A la represa, el Taradell ha buscat l'empat i ha apretat de valent per fer l'empat. Tot i això, els locals al contraatac generaven perill. No ha estat fins al minut 81 quan Arnau Cirera ha fet l'empat a 2. Malgrat els intents taradellencs fins al final de partit, el marcador ja no s'ha mogut més.

 

Aquest empat fa que el Taradell sumi 35 punts i es jugui el campionat en l'última jornada que viurà un Taradell-Pradenc a la Roureda (segurament dissabte a la tarda). Als taradellencs només els valdrà el triomf en aquest partit per evitar que tant Pradenc com Voltregà tinguin opcions (en cas que hagin guanyat en la penúltima jornada).

 

U.D. Taradell: Nil, Molet (Plade Puigdesens), Font, Plade Roma, Honda, Tisora, Orriols (Yaser), Isra, Pau, Erik (Cirera) i Vila.

Segueix-nos a Twitter

Troba'ns al Facebook