El prebenjamí de la U.D. Taradell guanya un torneig a Sant Pere de Torelló

Un dels dos equips prebenjamins de la Unió Deportiva Taradell va guanyar durant aquesta Setmana Santa la segona edició del Torneig Prebenjamí de futbol 7 a la Vall del Ges. La competició es va disputar durant el Divendres Sant entre els camps municipals de Torelló i Sant Pere de Torelló. Es van formar dos grups, l'A, de primer anys i el B, de segon any. En cada grup hi havia un equip taradellenc.

 

A la final en la categoria A, el Taradell va empatar amb el Moià a 2. Els taradellencs es van emportar la victòria als penals. En la fase de grups van quedar primers després de superar el Moià per 3 a 1 i l'Abadessenc per 4 a 1.

 

En la següent fase van guanyar al Voltreganès per 4 a 3 i l'EF Ripollès per 5 a 2. Tot seguit, a les semifinals es van enfrontar al Roda a qui van guanyar per un contundent 6 a 0.

 

Finalment, a la final, disputada al camp del Torelló, van empatar a 1 amb el Moià amb gol de Biel Caballeria. La final es va decicir per penals. Oriol Pla i Biel Caballeria van transformar els seus llançaments, mentre que el porter Oriol Pla va aturar dos penals. Cal destacar que també van guanyar el trofeu a l'equip menys golejat.

 

Mentrestant, l'equip de segon any no es va poder classificar per la fase final. El torneig estava organitzat per l'Escola de Futbol de la Vall del Ges.

 

L'equip de prebenjamins qu3e va guanyar el torneig està format per Oriol Pla, Biel Caballeria, Thiago Fuentes, Marcel Rafart, Guillem Santies, Jhohan Correa, Marc Parés, Roger Llopart, Mario Calabria, Pau Montaña i Genís Vilamala.

 

 

 

Segueix-nos a Twitter

Troba'ns al Facebook