Els equips tanquen la temporada amb un notable

Excepte el Cadet, tots els equips de la Unió Deportiva Taradell ja han acabat les seves lligues. Fa unes setmanes van ser els Prebenjamins, els Benjamins i l'Infantil, i aquest cap de setmana ho han fet el Primer equip, el Femení, el Juvenil i els dos Alevins. 
 
El primer equip va acomiadar la temporada amb una derrota davant el Canovelles per un 2  a4. Un partit intranscendent per dir adéu a la temporada on l'equip ha quedat en 11a posició amb 49 punts. L'equip ha aconseguit 13 victòries, 10 empats i 11 derrotes. Ha marcat 62 gols, el doble que la temporada passada, però n'ha rebut 59. Cal destacar que Fredi Juanes ha estat sigut el màxim golejador de l'equip i també ha entrat al top 10 dels golejadors de la lliga.
 
El Femení va acabar amb una victòria a domicili davant el Castellnou. Les taradellenques han acabat en 7a posició a la lliga amb 45 punts empatades amb el Manresa. Han marcat 75 gols i només n'han encaixat 32. Berta Prat amb 15 gols s'ha endut el pitxitxi de l'equip.
 
El Juvenil va acabar una temporada d'insomni amb les lesions, només amb 29 punts i a la 12a posició. A l'últim partit, tot i la superioritat, va caure derrotat davant el Moià a domicili per 5 a 3. Els taradellencs han aconseguit 9 victòries, 5 empats i 16 derrotes, han marcat 63 gols i n'han rebut 72.
 
En canvi, l'Aleví A va tancar la temporada amb golejada davant el Santa Eulàlia de Ronçana. Han acabat en 7a posició i han aconseguit un total de 50 punts, per tant, un any més mantenen la categoria de Tercera Divisió. Els Taradellencs han marcat 131 gols i n'han encaixat 85. Bernat Bigas amb 30 gols i Marc Solagran amb 29 són els màxims golejadors de l'equip.
 
L'Aleví B va finalitzar amb un empat a 3 gols davant el Sant Quirze de Besora. Els taradellencs tanquen la temporada amb 31 punts i 11è classificats. Han marcat 127 gols però n'ha rebut 184. Martí Costa amb 27 gols és el màxim golejador de l'equip.
 
Des del club es valora molt positivament la temporada de tots els equips i l'aprenentatge i la millora que hi ha hagut. Tot i que no s'acaba la temporada fins el proper 20 de juny, a partir d'aquesta setmana els coordinadors i la Junta Directiva es posaran a treballar de cara la temporada vinent, perquè els equips continuïn a un bon nivell.

Segueix-nos a Twitter

Troba'ns al Facebook