La U.D. Taradell debutarà a la Segona Catalana 2013/14 al camp del Manresa

La Federació Catalana de Futbol ha fet aquest dimarts el sorteig del calendari 2013/2014 de Segona Catalana. La Unió Deportiva Taradell, un any més militarà al grup 4rt, debutarà al camp del Manresa el 8 de setembre a les 12 del migdia. Un debut complicat al camp d'un equip que ha de ser dels favorits a pujar a Primera Catalana, després de quedar tercer la temporada passada.

 

El primer partit a la Roureda es viurà una setmana després. Els taradellencs rebran el San Lorenzo el dissabte 14 de setembre a 2/4 de 5 de la tarda.

 

Pel que fa als derbis osonencs, enguany n'hi haurà més després de l'ascens del Roda de Ter. El primer ja es viurà a la tercera jornada amb un Tona-Taradell. La tornada serà el 8 de febrer a la Roureda.

 

El segon derbi serà el 30 de novembre a la Roureda amb la visita del Roda de Ter, en la tretzena jornada. La tornada serà el 4 de maig.

 

I, finalment, el derbi amb l'OAR Vic serà el 15 de desembre en la catorzena jornada. Primer a Vic, mentre que a la segona volta el derbi es disputarà a la Roureda el 10 de maig.

 

L'equip taradellenc tancarà la lliga com a visitant al camp del Castellar del Vallès el 31 de maig.

Segueix-nos a Twitter

Troba'ns al Facebook