La Junta directiva exposa el seu tercer any de mandat davant els socis

Aquest dissabte a la tarda, la junta directiva de la Unió Deportiva Taradell, va exposar el resum del seu tercer any de mandat als socis del club. A 2/4 de 7 de la tarda, ben puntual en una asamblea que va durar tres hores justes i clavades, Toni Atència en nom de la junta directiva del club va donar la benvinguda als socis presents, un total de 22, fent referència a la preocupació de tots els clubs, les inspeccions de la Tresoreria de la Seguretat Social als clubs esportius catalans. Atència va fer una breu explicació per tranquil·litzar els socis i explicar que el club està treballant amb una sèrie de professionals per assessorar-se de manera correcta.

 

Després de la breu introducció, el secretari de la UD Taradell va donar pas al primer punt del dia, la lectura de l’acta de la sessió anterior, perquè els socis en donessin fe.

 

Tot seguit, va passar-se al segon punt que tractava del balanç econòmic. Albert Rovira, nou tresorer de la UD Taradell, va explicar que havien disminuït els ingressos, però que tot i així la junta directiva ha estat capaç de reduir les despeses. Per tant, la junta de la Unió Deportiva Taradell amb la seva gestió manté un balanç positiu. Rovira va explicar als socis que hi ha molta dificultat per cobrar algunes quotes, a banda que hi ha hagut menys equips i també ha disminuït molt la publicitat. Aquests han estat els principals factors que han fet baixar els ingressos aquesta temporada.

 

En el tercer punt es va anunciar el pressupost per la temporada 2013-2014. Els membres de la junta directiva van afirmar que és un pressupost realista i que sempre es mirarà de reduir despeses i augmentar els ingressos. Un dels temes més importants en aquest punt i que va rebre el suport majoritari dels socis presents a l’assamblea va ser la modificació de les quotes. La decisió de la junta era congelar-les una temporada més, però els socis van comentar que creien convenient apujar-les. 

 

El quart punt va centrar-se en el balanç esportiu de la temporada. Albert Freixas, responsable esportiu, va mostrar-se satisfet. Freixas va repassar les classifacions de tots els equips de la temporada on cap equip ha baixat de la novena posició.

 

Referent al primer equip de Segona Catalana,  el responsable esportiu va dir que seguia al capdavant el mateix equip tècnic de la passada temporada. Va destacar les baixes de Joan Morcillo i Eduard Morató (retirats), igual que Cesc Pla i Asier Ibero. Per altra banda, també hi ha les baixes de Marc Muntal i Quim Molas que marxen per motius personals al Seva, Oriol Dot a l’Abadessenc, Josep (Sep) Corderas al Vic Riuprimer, Gerard Torrents per motius personals i Fredi que finalment sembla que jugarà a Tercera Divisió amb el Manlleu.

 

Freixas va comunicar que s'han fet quatre fitxatges per la nova temporada: Marçal Sala (Centelles), Roger Curós, Enric Casanovas i Edu Saborit (Vic Juvenil). A part, Martí Brussosa i Oriol Duran (Juvenils) i Marc Cabanas faran la pretemporada amb el primer equip. Els entrenadors, conjuntament amb Joan Antoni Parres, estan treballant per fer alguna incorporació més a la plantilla. 

 

Referent al juvenil, Freixas va dir que aquesta temporada s’obria una nova etapa, amb nous jugadors que pugen del cadet i amb nou entrenador. La idea del juvenil és abastir de jugadors al primer equip i això es el que contempla el projecte. Per altra banda, del futbol base va comentar la possibilitat de fer 3 benjamins, dels quals un estarà federat, i també 3 prebenjamins que, si és possible, un d’ells també s’inscriurà a la Federació. A part, hi haurà un Femení Infantil-Aleví.

 

Per finalitzar, el responsable esportiu va comentar que l’estructura de Futbol Base també es modifica. Ramon Ferrer, actual entrenador del primer equip, portarà la coordinació de camp de Futbol 7, per millorar els entrenaments dels equips.

 

Tot seguit, es van tractar els aspectes socials. En primer lloc, es va fer un agraïment a la Maica Bou, secretària administrativa del club, que deixava la tasca després de tres anys. També es va fer referència al conveni entre la UD Taradell, Caritas i l’assistent social de l’Ajuntament de Taradell que ha possibilitat la integració de persones per a feines de manteniment del club, sense cost i amb dedicació voluntària.

 

En el mateix punt, també es va tractar la llista dels carnets de soci i també es va comentar la bona acceptació de la pàgina web que es va obrir fa deu mesos enrere.

 

Finalment, la junt directiva, va fer oficial la renúncia de Miquel Bou com a president el passat octubre de 2012 i va presentar Albert Rovira (tresorer ) i Josep Serracanta (vocal), com a nous membres de la junta directiva. La resta està formada per Toni Atència, Jordi Prat, Albert Freixas i Joan Puig.

Segueix-nos a Twitter

Troba'ns al Facebook