Sis fitxatges per afrontar la temporada a Segona Catalana

L'equip de Segona Catalana de la U.D. Taradell ha confirmat aquesta setmana el fitxatge de sis jugadors. Les noves incorporacions venen a reforçar un equip que, enguany, pateix molts canvis i tindrà una de les mitjandes d'edat més baixes de la categoria.

 

Els nous fitxatges ja confirmats són el taradellenc Marçal Sala, format a la U.D. Taradell, que militava al Centelles de Quarta Catalana i que va ser un dels màxims golejadors la temporada passada. També arriben al nostre club els migcampistes del Vic Riuprimer juvenil, Roger Curós i Enric Casanovas, i el defensa Edu Saborit, també del mateix club.

 

Juntament amb ells, del Sant Quirze de Besora s'ha fitxat a l'interior Guillem Parés, i del Fruitosenc al migcampista Kevin Delepaut.

 

La pretemporada, que s'inicia el pròxim 12 d'agost tot i un parell d'amistosos matiners, també la faran el taradellenc Guillem Serrabassa, que ja havia format part del club i del primer equip, els taradellencs provinents del juvenil Marc Cabanas, Marc Murfulleda i David Sala, i els juvenils Martí Brussosa i Oriol Duran.

 

Les baixes confirmades són: Edu Morató, Cesc Pla i Joan Morcillo per retirada; Marc Muntal i Quim Molas que fitxen pel Seva; Sep Corderas que va al Vic Riuprimer de Tercera Catalana; Oriol Dot que ha fitxat per l'Abadessenc; i per motius personals Gerard Torrents i Asier. Tampoc es comptarà amb Fredi Juanes que començarà la pretemporada a les files de l'AEC Manlleu de Tercera Divisió.

 

La plantilla encara no es dóna per tancada.

Segueix-nos a Twitter

Troba'ns al Facebook