Ja tenim campions del Torneig d'estiu 2013

Aquest dissabte va finalitzar el Torneig d'estiu de futbol base que durant tot el mes de juliol i part de juny hem organitzat. La 29a edició ha tornat a ser un èxit de participació amb la presència de 73 equips distribuïts en vuit categories diferents. A més, aquest any hem estrenat la modalitat de futbol 7 en dues categories i ha funcionat molt bé.

 

 

En la categoria prebenjamí, amb 10 equips, el triomf ha estat per Toiss Team que, en un partit molt igualat i que es va decidir a la tanda de penals després de l'empat a 3, va superar a Xiquets del Capellà. El tercer lloc ha estat per Folgueroles CF. Pel que fa trofeus individuals, el màxim golejador ha estat Oriol Sañé (Isidre Sayés), autor de 26 gols, el porter menys golejat David Vila (Toiss Team) que va encaixar 9 gols i el millor jugador Ernest Girbau (Xiquets del Capellà).

 

 

En benjamins la final també es va decidir a la tanda de penals. Després de l'empat a 4 durant el temps reglamentari, The Best Team va guanyar a Catalan Diamonds. La tercera posició en el torneig ha estat per Inseparables. El màxim golejador ha estat Ignasi Quer (Monstruitos de Gurb) que ha marcat 27 gols, el porter menys golejat Marçal Salom (Catalan Diamonds) que ha rebut 6 gols i el millor jugador Adrià Capdevila (The Best Team). Hi participaven 10 equips.

 

 

En alevins, el títol ha estat per la Canalla del Capellà que es va imposar per un 5 a 2 a Lory Money en la final. La tercera plaça del podi ha estat per Celta de Vic. El màxim golejador de la categoria ha estat Nil Fabregó (Canalla del Capellà) que ha marcat 18 gols, el porter menys golejat rebent només 2 gols ha estat Arnau Tenas (Canalla del Capellà) i el millor jugador Marc Tenas (Canalla del Capellà). La categoria comptava amb 11 equips.

 

 

En infantils victòria contundent per Hackers que a la final va ser molt superior a Leones de Montepinar a qui va derrotar per 10 a 2. La tercera plaça ha estat per The Blues. El trofeu al màxim golejador se l'ha endut Oriol Povedano (Hackers), autor de 34 gols, el porter menys golejat ha estat Arnau Rosell (Leones de Montepinar) que ha rebut 4 gols i el millor jugador ha estat Werick Maciel (Hackers). Un total d'11 equips competien.

 

 

En la categoria femení júnior amb 9 equips, triomf per a Onoverwinlijk que va derrotar a Les Cuckis per 4 gols a 1. El tercer lloc ha estat per Francisteam. La màxima golejadora amb 31 gols ha estat Mireia Roca (Alway's Fighter's), la portera menys golejada rebent 8 gols ha estat Aina Jordà (Les Cuckis) i la millor jugadora Paula Vilamitjana (Francisteam).

 

 

En femení sènior amb 7 equips, la victòria ha estat per Wertgonya que, en una final molt disputada, es va imposar a Ziga Zaga per 3 gols a 2. El tercer lloc ha estat per TxT4. La màxima golejadora ha estat Ariadna Livina (TxT4) que ha marcat 12 gols, la portera menys golejada Manuela Castro (Ziga Zaga) que ha encaixat 4 gols i la millor jugadora Anna Miró (TxT4).

 

 

Pel que fa a la competició de futbol 7, en la categoria infantil la victòria va ser per Hackers que va guanyar per un clar 12 a 4 a 3-PI. La tercera posició final ha estat per Dinamo de Bucarest. El màxim golejador, amb 12 gols, ha estat Guillem Fabregó (Hackers), el porter menys golejat Marc Fàbregas (Hackers) que ha rebut 12 gols i el millor jugador Juli Berenguer (Hackers).

 

 

Finalment, en categoria cadet, amb 11 equips, triomf per a Materials Corretja que a la final va derrotar a Penya de l'Espardenya per 7 gols a 2. La tercera posició ha estat per Internazionale. El màxim golejador ha estat Ferran Alemany (Glasgow River) amb 22 gols marcats, el porter menys golejat ha estat Carlos Zorrilla (Materials Corretja) i el millor jugador Nil Torrents (Els Xatarres).

Segueix-nos a Twitter

Troba'ns al Facebook