El Segona Catalana comença a preparar el debut a la lliga

Aquest dilluns el primer equip de la U.D. Taradell, que milita a Segona Catalana, va iniciar els entrenaments de pretemporada. Seran quatre setmanes intenses de preparació física de cara al debut a la lliga el 8 de setembre al camp del Manresa.

 

L'equip, entrenat per Ramon Mayo i Ramon Ferrer, ha tingut algunes absències aquests primers dies d'entrenament per motius personals. En principi, està previst que els entrenaments físics es vagin alternant amb partits, algun d'ells entre setmana. Per exemple, aquest cap de setmana el Taradell rebrà la visita del Vic Riuprimer de Tercera Catalana el dissabte a la tarda a la Roureda. Diumenge a la tarda es desplaçarà fins a Sant Hipòlit de Voltregà per enfrontar-se amb l'equip local.

 

Recordem que, fins ara, els fitxatges han estat Marçal Sala, Edu Saborit, Kevin Delepaut, Roger Curós, Enric Casanovas i Guillem Parés, que conjuntament amb els 9 jugadors que continuen de la passada campanya fan un total de 15. El Taradell espera tancar més fitxatges durant els propers dies, la prioritat és Marc Sànchez, un defensa provinent de l'EF Ripolles. A part, un total de 8 jugadors també estan fent la pretemporada; Ot Mas ( Folgueroles ), Marc Cabanas, Joan Font, Alex Kalaydjian ( Juvenil Taradell ), Carles Rivera ( Fruitosenc ) i Guillem Serrabasa ( Aficionats) i els Juvenils Martí Brussosa i Oriol Duran.

Segueix-nos a Twitter

Troba'ns al Facebook