Kali i Ot Mas, ja són nous jugadors del primer equip

Tot just falta una setmana per al debut en partit oficial de la temporada 2013-2014 davant el Manresa i Ramon Mayo i Ramon Ferrer encara tenen pendent tancar la plantilla. Però els tècnics blanc-i-blaus estan apunt de fer-ho. Divendres van confirmar les incorporacions de dos jugadors que estaven a prova durant aquesta pretemporada, Ot Mas i Alex Kalaydjian.

 

El primer prové del Folgueroles Juvenil, tot i que la seva etapa formativa la va realitzar al Futbol Base del Vic Riuprimer. Ot Mas juga de mitja punta i aquesta pretemporada ja ha aconseguit un gol al camp del Voltregà i és un dels jugadors que ha creat més perill a la porteria rival.

 

Per altra banda, l'equip tècnic taradellenc també ha decidit donar confiança a joves de la casa. L’extrem Alex Kalaydjian, format als últims anys en l'equip cadet i juvenil del nostre club, ha realitzat una bona pretemporada i s’ha guanyat la confiança dels tècnics del primer equip.

 

La plantilla ni molt menys està tancada. Durant els propers dies s’espera anunciar i firmar els últims fitxatges. Marc Sànchez, un lateral provinent de l'EF Ripollès, és el que està més ben encaminat. Conjuntament amb el juvenil taradellenc Marc Cabanas tindrà un lloc al primer equip, però el cos tècnic encara espera tancar alguna incorporació més.

Segueix-nos a Twitter

Troba'ns al Facebook