Un partit de clausura del camp i 250 euros de multa, resultat de la conducta inadequada d’un aficionat taradellenc

La Federació Catalana de Futbol ha comunicat aquesta tarda a la Unió Deportiva Taradell la clausura de camp per un partit oficial de l'equip de Segona Catalana.

 

Una persona del públic que mirava el partit entre el Taradell i el Gironella dissabte passat, en un moment del partit, va llançar una llauna contra de l’àrbitre i aquest ho va reflectir a l’acta. En el moment que es va produir l’incident, tots els membres de la junta directiva i coordinació van anar al lloc del fet, però no van identificar la persona que havia causat l'incident.

 

Aquest dimecres, després de la reunió del comitè de competició, s'ha imposat una sanció a la Unió Deportiva Taradell de: "un partit de tancament de camp, un avís per l’ incompliment de l’article 4 de la llei 19/2007 de l’11 de juliol contra la violència, el racisme, la xenofòbia i la intolerància a l’esport i, a part, una multa de 250€."

 

La Junta Directiva de la Unió Deportiva Taradell es mostra molt dolguda per aquest fet, que no s’havia produït mai a les nostres instal·lacions i espera que no es torni a repetir. També aprofita per demanar disculpes en nom de l’entitat a la Federació Catalana de Futbol. 

 

El partit que s’havia de disputar al camp de la Roureda contra el Sant Feliu de Codines aquest dissabte 16 de novembre es jugarà al camp municipal de Roda de Ter a les 7 de la tarda. Des del club, volem donar les gràcies a l’Ajuntament de Roda i el Centre Esportiu Roda de Ter per acollir-nos a casa seva.

 

Esperem que l'afició ens pugui acompanyar en aquest partit a l'exili per animar l'equip, totalment aliè al fet.

Segueix-nos a Twitter

Troba'ns al Facebook