L'Aleví A pateix per guanyar al Parets

Victòria molt patida de l'equip Aleví A de la U.D. Taradell. Els taradellencs van derrotar per 4 a 3 al Parets aquest dissabte al matí. Tal i com assenyala el marcador, va ser un partit molt igualat.

 

Al primer quart es va acabar amb un 1 a 0 a favor dels taradellencs. La tònica es va mantenir al segon quart, ja que el Taradell mantenia un petit avantatge al marcador amb 2 a 1. Al tercer quart va semblar que la U.D. Taradell sentenciava definitivament el marcador i es va posar amb un clar 4 a 2, però el joc mai va ser calmat i les oportunitats es van anar repartint pels dos equips.

 

Així, en l'últim quart el Parets va fer el 4 a 3 i va pressionar de valent per empatar el partit. El va fregar amb un xut que es va estavellar a la base del pal de la porteria defensada per Eloi Pujol. Els jugadors taradellencs van reaccionar amb un doble oportunitat, però van patir fins al final.

 

Un parell de xuts del Parets que van sortir fregant els pals van posar l'ai al cor en els aficionats taradellencs. Al final, victòria de l'Aleví A davant un equip de la part baixa de la classificació. Els gols taradellencs van ser obra d'Oriol Freixas (2), Martí Costa i Biel Oliver.

Segueix-nos a Twitter

Troba'ns al Facebook