Camí a priori fàcil pel Taradell cap a la permanència

El Taradell té per davant un bon calendari per finalitzar la lliga en una bona posició. El primer equip ha de jugar set dels nou partits restants amb els equips que ocupen la part baixa de la taula, amb el Sabadell Nord (7è) a casa i l’únic desplaçament complicat al camp del segon, el Gironella.

 

 

Cinc d’aquests partits són amb els equips que es troben en zona de descens, entre ells els dos derbis de la comarca, Roda a domicili i l’Oar Vic a casa, on en la primera volta el Taradell va sumar els sis punts. A casa també rebrà el Lliça d’Amunt i s’haurà de desplaçar al camp del Sant Feliu de Codines i també del Palau Solità.

 

El partit contra la Sabadellenca aquest cap de setmana i el Castellar a domicili l’última jornada de lliga són els dos partits més complicats a priori pels taradellencs. Tot i anar per sota a la classificació, el Taradell va perdre els dos enfrontaments de la primera volta.

 

Finalment, el Taradell també rebrà el Sabadell Nord a casa i haurà de visitar el camp del Gironella que per enèssim any consecutiu aspira un lloc a la promoció d’ascens a Primera catalana o fins i tot arribar atrapar el líder, el Manresa.

 

El Taradell, a falta de nou jornades per tancar la lliga, és novè, a 13 punts de l’OAR Vic, equip que marca la promoció de descens i a 11 del Súria, equip que podria estar implicat amb els descensos compensats. Per tant, la permanència cada vegada està més a prop.

 

Segueix-nos a Twitter

Troba'ns al Facebook