Les lligues del Consell Esportiu acaben amb el Benjamí B assolint el subcampionat

Aquest cap de setmana han acabat les competicions del Consell Esportiu d'Osona on hi participaven el Benjamí B, Prebenjamí blau i vermell. Després de nou mesos de lligueta, els tres equips han fet una bona actuació en les seves respectives lligues.

 

Sens dubte, el Benjamí B de Carles Parés i Guillem Rovira és l'equip a qui els resultats han acompanyat més i s'ha endut el subcampionat de lliga, a només tres punts del líder. El Taradell va tenir una ratxa negativa a principi de lliga en empatar i perdre els primers cinc dels sis partits disputats. Tot i així, han quedat en segona posició amb 51 punts i un total de 100 gols a favor i només 47 en contra. La lliga l'ha guanyat el Tona C amb un total de 54 punts.

 

Per altra banda, el Prebenjamí Blau no va poder revalidar el títol de lliga. L'equip, entrenant per Santi Fuentes, Pep Parés i Lluís Pla, ha aconseguit una meritòria 4a posició, molt a prop de les posicions capdavanteres. Tot i així no han pogut fer res per atrapar el Vic Riuprimer, que ha guanyat la competició amb victòries en tots els partits menys dos empats. El Taradell ha sumat 48 punts, ha fet 100 gols, però n'ha encaixat 50.

 

I finalment, el Prebenjamí vermell s'ha classificat com a penúltim després de la retirada del Pradenc. Un equip completament nou i que no havia jugat mai competició ha realitzat una bona temporada. Pel que fa als resultats, possiblement no han sigut els millors, però sí que cal dir que molts partits els han perdut per poca diferència de gols o per la mínima.

 

Tenim clar que en aquestes edats, el més important és l'aprenentatge de l'esport. Els taradellencs han aconseguit 22 punts, han marcat 24 gols i només n'han rebut 60, menys que els equips que els superen a la classificació. Cal dir que el 6è classificat només es troba a 5 punts del Taradell.

 

Segueix-nos a Twitter

Troba'ns al Facebook