Xevi Pillao nou entrenador del Segona Catalana

Xevi Pillao a l'esquerra i el secretari tècnic Joan Antoni Parres planificant la nova temporada.

 
Xevi Pillao serà el nou entrenador de l'equip de Segona Catalana durant la temporada 2014-2015. Després de confirmar-se que Ramon Mayo i Ramon Ferrer no continuaven i formaran part de la direcció esportiva de la Unió Esportiva Vic, ja podem anunciar que tenim entrenador.
 
En Xevi és taradellenc, tot i que actualment viu a Vic i té 32 anys. Com entrenador ja havia militat al club en categoria juvenil i ha dirigit el juvenil del Centelles durant dos anys i el primer equip centellenc. A aquesta temporada va substituir un altre taradellenc, Jordi Freixas, a la banqueta del Gurb amb la intenció de ser un revulsiu i salvar l'equip, que al final ha descendit a Quarta Catalana.
 
Al seu costat hi tindrà un home de la casa. Jordi Peipoch que porta moltes temporades ajudant i formant part de l'equip tècnic del primer equip, serà el seu ajudant més directe.
 
El fitxatge de Xevi Pillao respon a la filosofia del club i del secretari tècnic, Joan Antoni Parres, d'apostar per un tècnic jove, coneixedor del futbol osonenc i titulat amb el carnet d'entrenador nacional.
 
Pel que fa a la plantilla, de moment hi ha confirmada la continuïtat del porter Nil Murfulleda, juntament amb els jugadors Edu Saborit, David Pujol, Sergi Erra, Joan Canó, Marçal Sala, Pau Sanmartin, Martí Creus, Marc Font, Guillem Parés, Guillem Serrabassa i Xevi Carrillo.
 
Kevin Delepaut, Ot Mas i Marc Sànchez encara no han pres una decisió sobre el seu futur. Qui no continuarà és Enric Casanovas que es dedicarà a l'arbitratge, Raul Garcia que farà la pretemporada amb un equip de categoria superior i Carles Roca que torna al Vic després de la cessió. Per tant, segurament hi haurà 6 o 7 noves incorporacions. De fet, ja fa setmanes que s'està treballant en aquest sentit.
 
Ramon Ferrer continuarà al Futbol Base
 
El tècnic Ramon Ferrer, tot i no continuar amb el premi equip, sí que mantindrà la relació amb el futbol base. Així portarà la coordinació de futbol 7 i entrenarà un equip encara per determinar. També és un dels directors del Campus d'estiu del club.

Segueix-nos a Twitter

Troba'ns al Facebook