Partit destacat: L'Aleví B obté la primera victòria a casa

 

Després de la derrota de la primera jornada, l’Aleví B va endur-se els primers tres punts a la lliga aquest dissabte contra l’Atlètic Balenyà al camp de la Roureda per 5 a 3. Tot i així, el Taradell va començar perdent en el marcador, ja que a l’inici del partit els visitants van aconseguir el primer gol quan els taradellencs no estaven posats en el matx. A mesura que van anar passant els minuts, els locals van anar guanyant terreny fins que després d’una bona jugada, Adrià Castells posava les taules en el marcador.

 

Al segon quart, el Taradell va sortir més actiu i va tenir diverses oportunitats per posar-se per davant en el marcador. Així va ser al minut 6, quan Jordi Chacón va fer el segon gol pels blancs i blaus i, minuts més tard, veia com l’àrbitre li anulava un gol de falta perquè era indirecta. Tot i així, en una jugada el Balenyà va tornar a posar l’empat en el marcador, però de seguida Biel Oliver feia el tercer per als taradellencs.

 

Al tercer quart, els equips van centrar-se a jugar i a crear oportunitats, amb un joc actiu dels dos equips. Va ser el Taradell qui va rebre la recompensa amb un gol de Jordi Chacón que va servir per matar el partit.

 

Al quart temps, el Taradell va voler conservar el resultat. Tot i així també va fer el cinquè gol obra d’Adrià Castells que va donar la tranquil·litat als taradellencs. Sense res a fer, el Balenyà va buscar el gol a la desesperada i el va trobar a les acaballes de partit.

 

Podeu veure més fotos del partit aquí.

Segueix-nos a Twitter

Troba'ns al Facebook