Aquests són tots els campions del 30è Torneig F5 de Taradell

El Torneig de F5 d'estiu de la U.D. Taradell ja ha arribat a la seva fi. Aquest dimecres, finalment, es van disputar les finals que restaven després que se suspenguessin dissabte per culpa de la pluja. A continuació us presentem els 8 campions d'aquesta 30a edició:

 

En la categoria femení júnior el títol ha estat per New Revolution que va derrotar a la final per 3 a 1 a Seven Up. El tercer lloc ha estat per Patxangueras que van guanyar per 2 a 0 a Highfighter's. La màxima golejadora ha estat Mariona Sagalés (Patxangueras), autora de 30 gols, i la portera menys golejada Emma Vila (Patxangueras) que ha rebut 9 gols. El trofeu a la millor jugadora se l'ha endut Mireia Roca (New Revolution).

 

En Prebenjamins el campió ha estat Sencor que va superar a El Vic a la final. En tercera posició Piscines Calldetenes 1. Com a màxim golejador, ha estat Biel Caballeria (Sencor) autor de 16 gols i com a porter menys golejat, Gil Mendoza (Sencor) que va rebre 10 gols. El premi al millor jugador va ser per Izan Calero (El Vic).

 

En Benjamins el títol ha estat per ITW Idiomes en guanyar a la final per 6 a 2 a Les Furies. En tercera posició va acabar Piscines Calldetenes 2. El màxim golejador ha estat Ignasi Quer (ITW Idiomes) autor de 24 gols i el porter menys golejat Toni Sala (Les Furies) que va rebre només 3 gols. El trofeu al millor jugador ha esta per Arnau Ausió (Les Fúries).

 

 

En alevins ITW Idiomes va ser l'equip campió. Va superar a la final a Best Team per 5 a 2. Tercer van ser els Catalan Diamonds. El trofeu a màxim golejador va ser per Bernat Bigas (Troll Team) que va marcar 19 gols, i com a porter menys golejat (Best Team) amb quatre gols encaixats. El millor jugador va ser Adrià Capdevila (Best Team).

 

En infantils el triomf va ser per The Blackbulls. A la final va superar per 4 a 1 a Olimpiakulos. En aquesta categoria el tercer lloc ha estat per Manchester Pity que va derrotar a JEM FC per 2 a 1. El màxim golejador ha estat Jordi Parés (The Blackbulls), autor de 17 gols, i el porter menys golejat Joan Noguera (Olimpiakulos) a qui només han marcat 9 gols. El millor jugador ha estat Nil Fabregó (Canalla del Capellà).

 

En Femení sènior el títol va ser per Bob Celi Cronos '4 que en una final molt ajustada va derrotar a Ziga Zaga per 1 a 0. Mentre que el tercer lloc es va decidir a penals a favor de Les Cuckis. La màxima golejadora ha estat Anna Molet (Rusht) amb 33 gols i la portera menys golejada Anna Miró (Bob Celi Cronos '4) que ha rebut 19 gols. La millor jugadora ha estat Ariadna Llivina (Bob Celi Cronos '4).

 

 

En categoria cadet el títol va ser per Glasgow River que va superar a la final a Fenerbayche per 6 a 1. La tercera posició va ser per Ture FC. El màxim golejador d'aquesta categoria va ser Arnau Cirera (Centollos) que va marcar 18 gols. El porter menys golejat Jordi Almató (Glasgow River) que va rebre 5 gols. I el millor jugador Ferran Alemany (Glasgow River).

 

Finalment, en categoria juvenil el títol va ser per La Coja que va superar per 3 a 1 a Inter de Mitente a la final. Tercer va ser Petoria. El trofeu a màxim golejador va ser per Arnau Oriol (Petoria) autor de 9 gols i el porter menys golejat Jordi Fàbregas (Petoria) que va rebre 8 gols. Nil Torrents de La Coja va ser escollit millor jugador.

Segueix-nos a Twitter

Troba'ns al Facebook