Ja hi ha tots els calendaris del futbol base confimats.

Al llarg d'aquestes últimes setmane la Federació Catalana de Futbol ha publicat tots els calendaris de les competicions de futbol base que començaran el proper 4 d'octubre. La UD Taradell estarà representada a totes les categories de futbol base menys en categoria prebenjamí que ho seguirà fent dins de la competició del Consell Esportiu d'Osona.

 

Una de les novetats és el canvi de competició de la categoria benjamí que ha passat a dependre de la Federació Catalana de Futbol. La coordinació del club i la junta directiva van prendre la decisió per la facilitat que posa la Federació en quant a la gestió d'horaris, mutualitat, fitxes, arbitratges, etc. 

 

Però enguany, el màxim òrgan del futbol català ha fet restructuració de grups, agrupant equips de la Garrotxa Sud i Ripollès amb els equips d'Osona Nord. Aquest fet ha perjudicat els equips d'Osona Sud, que alguns hauran de jugar la competició amb equips del Vallès Oriental.

 

Aquests són el Juvenil i el Benjamí B que s'hauran d'enfrontar a equips del Vallès Nord. Seguidament, us deixem els enllaços amb els calendaris federatius, a l'espera que la propera setmana el Consell Esportiu d'Osona publiqui la categoria prebenjamí.

 

JUVENIL 2a Divisió Grup 29
CADET 2a Divisió Grup 18
INFANTIL 2a Divisió Grup 23
ALEVI 2a Divisió Grup 8
ALEVÍ 3a Divisió Grup 15
BENJAMÍ 3a Divisió Grup 11 
BENJAMÍ 3a Divisió Grup 33

 

Segueix-nos a Twitter

Troba'ns al Facebook