La UD Taradell presenta els equips i jugadors d'aquesta temporada

Jornada festiva aquest dissabte al municipal de la Roureda amb la presentació de tots els equips de la Unió Deportiva Taradell. Després del partit del primer equip es van presentar oficialment els dotze equips que competiran defensant els colors blanc-i-blaus del club.

 

Un per un van desfilar cada un dels equips amb els jugadors que l'integren i els seus responsables tècnics. En aquesta temporada 2014-2015, hi ha dos equips prebenjamí, dos benjamí, dos aleví, un infantil, un cadet, un juvenil i un femení infantil-aleví i un total de 120 jugadors.

 

L'acte, seguit per molt de públic i conduït per Joan Puig, també va comptar amb la presència de l'alcalde de Taradell, Lluís Verdaguer, i el regidor d'esports, Joan Casassas. La junta directiva va donar les gràcies per la confiança als pares i mares. També es va reconèixer la tasca de Rossend Raurell, Josep Casassas i Joan Morcillo ajudant a gestionar l'entrada de públic al camp de futbol.

 

Al final es va fer la presentació de l'Escola del club, integrada pels jugadors més joves i que han començat a practicar futbol. A més, tot els presents van poder gaudir d'una botifarrada gratuïta.

 

Podeu veure més fotografies clicant aquí.

Segueix-nos a Twitter

Troba'ns al Facebook