Obert el procés per presentar candidatures a les eleccions del club

Des de principis d'aquest mes d'abril s'ha obert la convocatòria d'eleccions a la presidència de la Unió Deportiva Taradell. El procés servirà per escollir una nova junta directiva que substitueixi l'actual.

 

Segons els Estatuts del club, s'estableixen una sèrie de condicions i processos, que podeu consultar en aquest document:

 

- Fins el 12 de maig qualsevol soci pot consultar el cens electoral a les oficions de la U.D. Taradell, per si cal fer alguna esmena.

 

- Fins el 8 de maig es poden presentar les candidatures. Cada candidatura ha d'incloure el nom dels socis candidats, encapçalades pel nom del candidat a president, i ha de comptar amb un mínim de cinc membres i un màxim de 21.

 

- Requisits per ser candidat:

  1. Ser soci de la U.D. Taradell
  2. Ser major d'edat
  3. Tenir una antiguitat de soci major a un any

- Proclamació de candidatures: El 12 de maig es farà públic al tauler d'anuncis de la UD Taradell la proclamació de les candidatures.

 

Si hi ha més d'una candidatura, les eleccions tindran lloc el 17 de maig al local social del club d'11 del matí a 2 del migdia. Per votar caldrà portar el DNI i el carnet de soci del club.

Segueix-nos a Twitter

Troba'ns al Facebook