El jugador del Llagostera, Roger Barnils, visita el Campus del club

Roger Barnils, jugador de la Liga Adelante amb el Llagostera, va visitar aquest dimarts els nens i nenes que participen al Campus de la UD Taradell. La seva visita va servir per compartir una estona d'entrenament i explicar la seva experiència professional com a jugador del club de la Selva a Segona Divisió.

 

Barnils, que es va formar al futbol base de Seva, va marxar al Manlleu quan començava la seva etapa de juvenil. Allà, va jugar un any al juvenil de Divisió Nacional i va disputar algun partit a Tercera Divisió. L'any següent ja va comeatir a ple rendiment a Tercera Divisió i, de seguida, el Llagostera es va fixar en ell.  A la temporada 2013-2014 va fitxar per l'equip que militiva a Segona Divisió, aconseguint l'ascens a Segona A.

 

Barnils va explicar la seva trajectària als joves jugadors del club i els va recalcar que és millor formar-se en un poble, ja que els equips grans sempre estan disposats a venir-te a buscar. Barnils també els va donar consells per als entrenaments i els partits, i algun altre secret com a futbolista.

 

Al damunt del terreny de joc va poder compartir diversos exercicis de tècnica i també l'estona de partit, on va corregir i ensenyar diferentes habilitats jugant amb els participants. Finalment, també es va animar a fer-se una remullada a la piscina.

 

Barnils en tot moment es va mostrar molt atent, signant fotos, samarretes o botes, entre d'altres, i va cedir una samarreta firmada amb el seu dorsal al Llagostera.

 

En aquest enllaç, trobareu una galeria fotogràfica.

Segueix-nos a Twitter

Troba'ns al Facebook