La nova junta directiva exposa les primeres iniciatives en l'Assemblea de socis

Dissabte al matí es va celebrar l’assamblea anual de socis de la UD Taradell, que va servir per donar el vist-i-plau a la temporada 2014-2015, però sobretot per exposar les accions que la nova junta portarà a terme a partir d'ara. La taula presidencial la van integrar quatre membres de la junta directiva. El president Albert Pujol, el vicepresident Josep Parés, la secretària Anna Rovira i, en nom de l'àrea esportiva, Joan Puig.

 

Primer de tot es van aprovar els comptes de la temporada passada, gestionada per la junta sortint. El nou president Albert Pujol va comentar que es va tancar amb uns 6.000 euros de beneficis, però que després de pagar el crèdit del local social, com a despesa extraodinaria, el balanç va ser de 1.600 euros nets.
 
Pujol també va destacar que la nova temporada comença amb dues qüestions complicades. Primer, la declaració obligatòria de sous de personal del club, fet que comportarà haver de declarar els diners que cobra cada entrenador i personal de club. Així, en les diverses reunions que s'ha assistit a la Federació Catalana de Futbol, s'ha recomanat que els clubs fessin les coses ben fetes, ja que la Federació no assumirà cap responsabilitat. El president del club va comentar que la junta no vol assumir el risc de no tenir personal sense contractar i fer les coses malament i, per una unanimitat, els membres de junta van decidir apostar per fer la feina bé i al nou pressupost s'hi ha contemplat una partida de despeses per pagar la Seguretat Social. Per altra banda, tal i com passa amb la majoria d’entitats, el Govern espanyol obliga a pagar l’Impost de Societats, que també es contempla com una despesa més.
 
Pel que fa el pressupost de la nova temporada, aquest contempla una pujada de 10.000 en l'apartat d'ingressos, que sortirien de la gestió de publicitat al camp, la gestió del bar i, sobretot, del torneig d'estiu.
 
Àrea esportiva
En representació de l’àrea esportiva, Joan Puig, va anunciar que Pep Parés i Santi Fuentes seran els responsables dels equips de futbol 7 (Alevins, Benjamins, Prebenjamins i Escola) i ell mateix serà el responsable de l’àrea de futbol 11 (4a Catalana, Juvenil, Cadet i Infantil) i futbol Femení. Pel que fa el primer equip, els tres responsables i la junta directiva en portaran la gestió i al mateix etmps es va anunciar l'existència d'una comissió esportiva, formada pel president, el coordinador i els tres membres de l’àrea esportiva.
 
En quant a la valoració de la temporada 2014-2015, únicament es va fer un repàs a les classificacions dels diferents equips, només lamentant el descens del primer equip i l'aleví A.
 
També es va parlar de la nova temporada, destacant la incorporació del nou coordinador, Èric Güell, que substitueix Joan Antoni Parres. També es va fer esment a la voluntat d'apostar per un model esportiu que basi el seu treball en fomentar valors socials, esportius i educatius als futbolistes del club. "Volem formar persones, esportistes i finalment futbolistes", va destacar Puig.
 
Primer equip
 
Es va anunciar que el primer equip l’entrenarà Jordi Freixas, acompanyat per Jordi Tubau i Jordi Peipoch com assistents. Pau Farrés s'encarregarà de l'apartat de fisioteràpia i Josep Maria Freixas continuarà com a delegat. També es va anunciar que la base de la plantilla continua i ja s'han fet les primeres incoporacions apostat per futbolistes de Taradell (en els pròxims dies ho anunciarem en forma de notícia).
 
També es va anunciar que hi haurà un segon equip amateur a la Quarta Catalana per donar l'opció a jugar al poble al màxim nombre de jugadors de Taradell.
 
A nivell base, el club mantindrà el mateix nombre d'equips de l'anterior temporada i que els nous responsables seran distribuïts en els pròxims dies. També es va posar sobre la taula la possibilitat de recuperar els torneigs de futbol base, incorporar un programa informatic de gestió, millorar la comunicació entre pares i club, i potenciar la figura de delegat com a comunicació entre àrea esportiva i equip-
 
També la voluntat de recuperar el sentiment de club i de poble i el treball de localitzar tots els jugadors de Taradell que juguen fora de casa per exposar el projecte i si ells volen recuperar-lo. Es va anunciar la incorporació d’Isaac Pujol com a assessor a l’àrea mèdica i també a Joan Morcillo com a col·laborador del club, continuant amb la gestió de la web i assessorant amb aspectes de primer equip i futbol base.
 
Intervencions de socis
Diferents socis es van queixar del per què s’entrenava dos dies en comptes de tres. Pep Parés va comentar que es tornaria a estudiar, però que el nou coordinador creu amb aquesta metodologia d’entrenament i que la junta li respecta i li dóna suport en aquesta iniciativa. Es va deixar la porta oberta a debatre aquesta qüestió.
 
Finalment, hi ha hagut un petit espai pels aspectes socials del club. Pujol, ha anunciat que ja a través de la junta sortint i de la nova junta han demanat formalment a l’Ajuntament la renovació de gespa. Els contactes s’han accelerat i hi ha bona predisposició per part de l’Ajuntament per començar-ne a parlar. Per altra banda també hi ha l’acord molt avançat amb l’Ajuntament amb una actuació per renovar la gradaria, amb diverses actuacions; pintar, adequació de bigas, baranes, arreglar panot i la barana de darrera, canal de recollida de pluja.
 
Per altra banda, es va anunciar el contacte entre el Club Parc d’Esports, la nova junta i l'Ajuntament per arribar a un acord per donar millor servei a la gent durant la setmana, en referència a la compartició de recepció i consergeria i l’accés a les instal·lacions. Albert Pujol va destacar que s’està parlant i estudiant la millor manera possible i que el club en tregui benefici. Tot i així, els socis van esmentar que la temporada passada s’havia demanat no firmar cap document que perjudiqui el club i els membres de la directiva van confirmar que hi haurà acord sempre que suposi un benefici.
 
Finalment, Jaume Freixas va agrair l’homenatge que se li va fer des de la junta sortint i l'entrant.
 

Segueix-nos a Twitter

Troba'ns al Facebook