Cinc noves incorparcions, de moment, pel primer equip

La plantilla del primer equip de la UD Taradell, que militarà a Tercera Catalana, es va perfilant. De moment, ja hi ha confirmats cinc nous fitxatges que estaran a les ordres del tècnic, Jordi Freixas. Són:

 

- Joel Llorente: de Seva. Després de formar-se al club del seu poble, va jugar al juvenil Divisó Nacional del Manlleu. És porter.

 

- Nil Espuña: taradellenc. Puja del juvenil de la UD Taradell. Es tracta d'un jugador habilidós que pot actuar en diferents posicions ofensives.

 

- Oriol Sans: taradellenc. Torna al club després del seu pas uns mesos fa dues temporades amb el Segona Catalana. Ho va deixar per dedicar-se a l'atletisme. És un jugador de banda que pot jugar tant per l'esquerra com per la dreta.

 

- Gerard Subirachs: taradellenc. També torna al club. Va participar fa dos anys en la temporada a Segona Catalana. Estava jugant al Brull aquests últims anys mentre estudiava. És un jugador polivalent que, sobretot, es mou en posicions del mig del camp.

 

- Alguer Brugarola: manlleuenc. Exjugador del Ripoll, Vic i Barça en època cadet on va coincidir amb el taradellenc Pau Sanmartí i jugadors com Rafinha o Deulofeu. És davanter.

 

Amb aquests fitxatges la plantilla no està tancada, ja que s'estan fent gestions per incorporar algun jugador de perfil més defensiu.

 

Pel que fa a l'apartat de baixes, les confirmades són: Soufian, Sergi Company, Martí Creus, Sergi Erra, Martí Pedron, Joan Molist i Jordi Serradelarca.

 

De la plantilla de la temporada passada segueixen: Nil Murfulleda, David Pujol, Talavera, Marc Font, Albert Muntal, Guillem Serrabassa, Pau Sanmartín, Jordi Pladevall Roma, Marc Cuenca, Jordi Pladevall, Joan Canó, Xevi Carrillo, Marçal Sala, Ignasi Casacuberta i Toni Donaire.

Segueix-nos a Twitter

Troba'ns al Facebook