La 31a edició del Torneig Futbol 5 ja té guanyadors

La 31a edició del Torneig de Futbol 5 va acabar el passat dissabte amb èxit de públic, bon ambient i finals molt disputades. Després d’ajornar algunes finals i l’entrega de premis de divendres per culpa de la pluja, el temps va respectar la jornada de dissabte i es van disputar els partits ajornats de divendres i l’entrega de premis de totes les categories. 

 

Prebenjamí

En categoria prebenjamí la victòria va ser per als Tenas Team per 9 gols a 2 davant els The Transformers. El tercer lloc va ser pels Havianem després de guanyar a la tanda de penals al Jomvic. El màxim golejador va ser Gibert Jordana (Tenas Team) amb 22 gols que també va emportar-se el premi al millor jugador de la categoria amb el 63% dels vots (cal destacar que aquest any l'elecció del millor jugador es feia per votació popular via web a partir d'una preselecció). El premi al porter menys golejat va ser per Ferran Rafús (Tenas Team) que només va encaixar 5 gols durant la lligueta.

 

Benjamí

En Benjamí la victòria va ser per a Cosmos després de guanyar la final per 3 gols a 2 davant els Vickings. Els Xiquets del Capellà van classificar-se en tercera posició després de superar els Catalanets per 3 gols a 1. El màxim golejador de la categoria va ser Aleix del Castillo dels Xiquets del Capellà amb 18 gols, mentre que el porter menys golejat només amb 6 gols encaixats va ser pel porter dels Vickings, Sergi Taulats. Ernest Girbau dels Xiquets del Capellà va endur-se el millor jugador de la categoria amb un 36% dels vots.

 

Aleví

El Best Team va ser el campió de la categoria aleví després de guanyar la final 3 a 2 contra els Mixters. Som un equip va guanyar el TonaStars i va aconseguir la tercera posició. El taradellenc Ivan Izquierdo del Big Best Team va ser el màxim golejador de la categoria i Arnau Rafús del mateix equip va ser el porter menys golejat amb només 7 gols encaixats. Adrià Capdevila, jugador del Best Team, va emportar-se el trofeu de millor jugador amb un 42,9% dels vots, només 3 punts per sobre d’Adrià Pol dels Mixters. 

 

 

Infantil

Per tercer any, La Canalla del Capellà va imposar-se en una final, la segona en infantil, tot i que per un resultat molt just (3-2) davant Birrareal. Els Sambarules va endur-se la tercera posició després de superar els Mixters. Marc Tenas de La Canalla del Capellà amb 23 gols va ser el màxim golejador i també millor jugador de la categoria amb un 30,9% dels vots. El seu germà, Arnau Tenas (La Canalla del Capellà), amb tant sols 2 gols encaixats, va ser el porter menys golejat.

 

Femení júnior

En femení Júnior la victòria va ser per a New Revolution que va superar clarament per 10 a 1 a High&Figthers. Cat Chofx es va imposar a les Barrufetes Mania al partit de 3r i 4t lloc. Mireia Roca (New Revolution) amb 32 gols va ser la màxima golejadora i Cèlia Codina (New Revolution), amb 23 gols encaixats, la portera menys golejada. Mireia Roca (New Revolution) també va recollir el premi a la millor jugadora de la seva categoria amb el 53% dels vots. 

 

Cadet

En categoria cadet, la victòria va recaure en l’equip Por no estar FC. El segon lloc el va ocupar l'Apoel Triunfo i el tercer, Ito’s. Guillem Fabregó (Por no estar FC) va ser el màxim golejador cadet amb 20 gols; Albert Sala (Por no estar FC) va ser el porter menys golejat amb 12 gols encaixats, i Guillem Fabregó (Por no estar FC) també va recollir el guardó al millor jugador de la categoria amb el 44% dels vots.

 

A l’acte de lliurament de premis hi va assistir el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Taradell, Joan Cassasas; l’alcalde de Taradell, Lluís Verdaguer, i Joan Puig i Albert Pujol, en representació de la UD Taradell, entitat organtizadora del torneig.

 

Durant cinc setmanes el Torneig a tornar a reunir més d'una setantena d'equips generant un gran ambient al camp municipal de la Roureda.

 

Segueix-nos a Twitter

Troba'ns al Facebook