Pere Rifà i Joan Casassas dirigiran el nou equip de Quarta Catalana

 

Una de les novetats que presentarà el club aquesta temporada 2015/16 és la recuperació d'un segon equip amateur. Així, la UD Taradell tornarà a tenir un equip a Quarta Catalana, que farà les funcions de suport al primer equip i d'integració de jugadors que acabin la seva formació a l'equip juvenil.

 

Aquest nou Quarta Catalana estarà entrenat per Pere Rifà i Joan Casassas i la plantilla estarà integrada per molts jugadors de Taradell o que havien passat pel futbol base. La seva mitjana d'edat es situa entorn dels 21 anys.

 

Actualment, hi ha confirmats una vintena de jugadors.

 

Del juvenil pugen els jugadors: Jordi Fàbregas, Jesús Díaz, Martí Brussosa i Oriol Duran.

 

Tornen jugadors taradellencs que estaven competint amb altrs equips de la comarca. Es tracta de Marc Cabanas (El Brull), Toni Molist (UE Tona juvenil), Jordi Vallribera (UE Tona juvenil), i d'altres que portaven alguns anys sense competir com Albert Codina, David Fernández, Bernat Pladevall, Marc Tarín, Alex Kalaydjian, Pau Sala, Omar Codinachs o Toni Casademunt. També s'incorpora el jugador centellenc Santi Vivet, que va formar-se al club de benjamí a cadet, i els jugadors Roger Isern, Hector Moya, Joan Font i Pau Muns que havien format part del juvenil del club. Finalment, també s'incorpora Ferran Ruiz de Seva i entrenador del futbol base, i el vigatà Antonio Megino, que jugava a Centelles.

Segueix-nos a Twitter

Troba'ns al Facebook