Treballs de manteniment a la gespa del camp de la Roureda

Durant aquesta setmana s'ha aprofitat per inciar els treballs de manteniment i millora de la gespa artificial del camp de la Roureda. Les tasques van a càrrec de l'empresa Playgreen, sota la supervisió de l'àrea de manteniment del club.

 

Aquests treballs consisteixen en la descompactació i eliminació dels elements de rebuig de la gespa. També s'han fet reparacions de la gespa en zones com el punt de penal o altres parts que presentaven un mal estat.

 

Al mateix temps, també es fan tasques de neteja a tot el recinte amb la desifecció i l'extracció de males herbes al perímetre del terreny de joc. També s'estan repassant les línies de joc per als partits de futbol 7, segons marca la normativa. Totes les despeses de manteniment seran costejades pel club.

 

Altres actuacions

 

Aprofitant aquests treballs, també es va fer fa unes setmanes la substitució dels elements de policarbonat que cobrien les banquetes visitant i local per planxes i s'han netejat a fons els vestidors abans de l'inici de la temporada.

 

Pel que fa als departaments dels espais del local social, es va fer una redistribució amb el trasllat de l'àrea esportiva a un despatx de peu de camp per aconseguir més proximitat amb jugadors i pares. Els despatxos de la planta inferior, on hi ha els apartats de material, es van reestructurar per donar cabuda a un espai de fisioteràpia, sales de reunions de la junta directiva i despatx per als entrenadors del primer equip.

 

Segueix-nos a Twitter

Troba'ns al Facebook