A l'abril arriba el 1r Torneig Internacional TAR 2016

Un cop encetat el nou any, des de la Unió Deportiva Taradell us podem anunciar que aquest any és celebrarà el 1r Torneig Internacional de futbol base. De moment, podem avançar les dates: el 9 i 10 d'abril del 2016.
 
La iniciativa sorgeix de la bona relació que hi ha entre les entitats UD Taradell i Naise Barcelona FC, un nou club de futbol català basat en la formació i el desenvolupament de valors en l'esport, dirigit pel taradellenc Quim Ayats, amb les ganes de fer un torneig de renom en les nostres contrades. El Torneig té la col·laboració de l'Ajuntament de Taradell. Serà un torneig internacional en la categoria aleví f-7, U12.
 
A falta de concretar aspectes del torneig i participants, ja podem anunciar que està confirmada la presència d'equips com el FC Barcelona Escola, Pontivy (Bretanya Francesa) i Escola RCD Espanyol Properament es confirmarà la presència d'altres equips de renom i de nivell internacional.
 
A finals de gener es presentarà el torneig a través d'un video i anirem donant més informació a través d'aquesta web. També posem a disposició una pàgina de facebook dedicada al torneig: http://www.facebook.com/tar2016

Segueix-nos a Twitter

Troba'ns al Facebook