Nil Murfulleda serà el coordinador de la UD Taradell la propera temporada

La Junta directiva de la UD Taradell ha decidit dipositar la confiança en la coordinació esportiva dels equips de la UD Taradell a Nil Murfulleda, de cara a la propera temporada. Murfulleda substituirà Èric Güell que, per motius personals, disposava de menys disponibilitat i que ha realitzat una gran tasca en la posada en marxa del projecte de la nova junta directiva. Güell no es desvincularà del club, ja que continuarà sent un dels coordinadors del Campus d'Estiu del club.

 

Mentrestant, Nil Murfulleda ja començarà a preparar la planificació esportiva de cara a la propera temporada, juntament amb l'àrea esportiva. Llicenciat en CAFE, monitor de futbol i jugador del club, de moment, coordinarà tota l'àrea esportiva dels equips base del club. L'objectiu és consolidar els equips del club i millorar aspectes que s'han detectat aquesta temporada i que poden ser estructurats de forma diferent per ser més eficients.

 

L'objectiu és mantenir l'aposta per als equips del club, buscant una consolidació i la millora constant perquè cada dia assolim un club millor.

Segueix-nos a Twitter

Troba'ns al Facebook