Jordi Freixas i Jordi Tubau seguiran com a tècnics del Tercera Catalana

Ja podem anunciar oficialment que els dos tècnics del Tercera Catalana de la UD Taradell, Jordi Freixas i Jordi Tubau, continuaran dirigint l'equip taradellenc la temporada vinent. Des de fa unes setmanes s'havien mantingut reunions per definir la seva continuïtat, però la incertesa sobre la permanència del primer equip va fer que no s'hagi fet oficial fins que s'ha acabat la lliga.

 

L'àrea esportiva de la UD Taradell ha valorat, sobretot, la gran tasca i dedicació que l'equip tècnic ha realitzat durant tota la temporada, malgrat que en alguns moments no acompanyessin els resultats. L'equip va tenir un mal inici, però de mica en mica i gràcies al bon treball va anar progressant i l'esforç s'ha vist recompensat amb la salvació.

Cal destacar que el Tercera Catalana només ha perdut quatre partits durant la segona volta de la competició, dos d'ells davant de dos dels tres primers classificats i per la mínima (Roda de Ter i Sant Vicenç de Torelló).

Després de lligar la continuïtat dels tècnics, ja s'està treballant en la planificació de la propera temporada. Primer de tot s'està parlant amb els jugadors de l'actual plantilla. La intenció és buscar reforços per consolidar l'equip i millorar alguns aspectes que al llarg de la temporada s'ha vist que poden beneficiar l'equip i la seva preparació.

Segueix-nos a Twitter

Troba'ns al Facebook