La UD Taradell tindrà nova gespa artificial

Les gestions per canviar la gespa artificial del municipal de la Roureda ja fa dies que han començat. La junta directiva ja ha tingut reunions amb l’Ajuntament de Taradell per tal de portar a terme aquest canvi de superfície.

 

Recordem que Taradell va ser el primer municipi de l’estat espanyol en tenir gespa artificial de nova generació. L’estrena es va fer l’any 2002 i en aquell moment es va dir que tenia una garantia per 10 anys. Des de ja fa uns anys, tot i que s’ha fet manteniment per allargar la durada, es veu la necessitat de renovar la superfície del terreny de joc.

 

Per això, ja s’estan fent gestions per canviar-la properament. De moment, s’han començat a explorar possibles subvencions per part de la Diputació de Barcelona, la Generalitat de Catalunya i quina aportació faria l’Ajuntament de Taradell i quin seria el cost pel club.

 

Es pot avançar que les negociacions van per bon camí i també contemplaríen un canvi en el sistema de reg. Al mateix temps, també es planifica el canvi d’il·luminació a través de llums led. Aquesta operació formaria part de la política de l ‘Ajuntament de Taradell d’estalvi energètic que ja realitza progressivament en diferents punts del municipi per ser més sostenibles i eficients. 

 

Segueix-nos a Twitter

Troba'ns al Facebook