85 equips participaran al Torneig de Futbol 5 de Taradell

Un total de 85 equips participaran aquest any al Torneig d'estiu de futbol 5, que organitza la Unió Deportiva Taradell. Novament, les dades de participació demostren la vitalitat d'aquest torneig que té més de tres dècades de vida. La participació ha augmentat respecte a l'edició de l'any anterior en 11 equips i continua consolidat com el més important a la comarca d'Osona. Tot i pujar en equips, l'organització lamenta la pèrdua de la categoria femení júnior on no hi ha hagut suficients equips.

 

El torneig començarà el 27 de juny i s'allargarà fins el 30 de Juliol quan es disputaran les respectives finals. Durant cinc setmanes passaran pel camp municipal de la Roureda més de 650 jugadors de tota la comarca d'Osona.

 

En total hi haurà 6 categories:

 

Prebenjamí: un grup de 8 equips

Benjamí: un grup de 9 equips i un altre de 8 (total 17 equips)

Aleví: dos grups de 10 equips (total 20 equips)

- Infantil: dos grups d’11 equips (total 22 equips)

Cadet: un grup d’11 equips

Juvenil: un grup de 7 equips

 

Carpa d’informació per millorar la logística i organització del Torneig

A partir d’aquesta edició, per atendre millor els equips participants i els visitants del Torneig, l’organització comptarà amb un espai d’informació permanent on tots els equips podran consultar normatives, inscriure els jugadors durant la primera setmana o fer els tràmits per les atencions mèdiques si un jugador es lesiona. Al mateix temps, tots els visitants del torneig podran consultar-hi els horaris, resultats i classificacions actualitzats al mateix dia.

 

Incorporació d’un equip de fotografia

L’organització tornarà a posar a disposició de tots els equips la possibilitat d'adquirir d'una fotografia amb tots els integrants de l'equip. Aquesta la realitzarà l'empresa REM (Ràpid Eye Movement) Images, una empresa especialitzada en fotografia esportiva.

Segueix-nos a Twitter

Troba'ns al Facebook