El Tercera Catalana confirma jugadors que continuen i disputarà tres amistosos

L'equip de Tercera Catalana de la UD Taradell, que militarà al grup 5è, continua treballant per tancar la plantilla de cara a la temporada vinent.

 

De moment, podem avançar alguns detalls dels jugadors que continuaran a les files taradellenques. L'equip tècnic està treballant per concretar noves incorporacions per a l'inici de la pretemporada. Dels jugadors que militaven a l'equip continuaran defensant els colors taradellencs el porter Nil Murfulleda, els defenses Nadir, Sans i Serrabassa, els migcampistes Font, Muntal, Pau, Pladevall Roma i Pladevall Puigdesens, i els davanters Carrillo, Canó i Marçal. Hi ha algun jugador que ha d'acabar de confirmar la seva presència en l'equip de la propera temporada.

 

També es pot confirmar que Joel Collell i Arnau Oriol, que acaben la seva etapa de formació al juvenil i que ja havien format part del primer equip, s'incorporaran al Tercera Catalana.

 

En les properes setmanes es confirmaran els noms de nous jugadors que formaran part de la plantilla. Mentrestant, ja s'han tancat els partits de pretemporada.

 

A falta de la data concreta de l'inici de la lliga, la pretemporada començaria a mitjans d'agost. Els partits amistosos seran només tres:

 

13 agost: UD Taradell - Les Preses (18h)

21 agost: Partit de Festa Major: UD Taradell - UE Vic (16:30h)

28 agost: UD Taradell - Ripoll (18h)

Segueix-nos a Twitter

Troba'ns al Facebook