Bones sensacions del Tercera Catalana en els primers minuts de pretemporada contra Les Preses

El primer amistós del Tercera Catalana de la UD Taradell va deixar més bones sensacions que dolentes aquest dissabte a la Roureda. Amb moltíssimes absències de jugadors per vacances o motius personals, la UD Taradell es va enfrontar a Les Preses i malgrat perdre va deixar un bon regust. Cal tenir en compte que com a màxim alguns jugadors només han entrenat dos dies.

 

L'equip tenia moltes cares noves, juvenils i alguns jugadors que no formaran part de l'equip. A més, algun jugador el mateix dissabte al migdia havia tornat de vacances. Però es va veure una bona dinàmica. Les absències, però, eren notables. No hi eren Canó, Carrillo, Àlex Chica, Plade Puigdesens, Plade Roma, Pau, Collins, Ramdas, Nadir ni Albert Muntal.

 

Entre els que van jugar cal destacar Marc Sureda (taradellenc que ha demanat entrenar, però viu a Alemanya), Ignasi Casacuberta, Rául Rodríguez (jugador que està entrenant i sent valorat pels tècnics), i els juvenils Guillem Freixas i Àlex Giménez.

 

El primer temps es va acabar amb empat a 1. Els visitants es van avançar al minut 15 en un clar fora de joc. Però l'àrbitre va interpretar que el davanter de Les Preses no estava en la trajectòria de la pilota, malgrat que va recollir un mal rebuig defensiu per fer el 0 a 1. Al minut 23, però, es va veure el millor gol. Ignasi Casacuberta (jugador que aquest any no podrà jugar per tema d'estudis) va engaltar un xut que va entrar per tot l'escaire.

 

Al segon temps, Les Preses es va avançar al minut 47 per un penal comès per Sans. Als 70, però, Marçal es va presentar davant del porter i el va superar amb un bon xut ras. Era el 2 a 2.

 

El marcador no es va moure fins al minut 84 quan Les Preses va estar molt afortunat, ja que un rebuig amb el cap de Nil va ensopegar amb un davanter visitant i li va quedar la pilota als peus per marcar a porta buida. I en temps de descompte va arribar el definitiu quart gol visitant.

 

Pel Taradell van jugar: Marc Pardo, Joel Collell, Raúl Rodríguez, Tala, Marc Sureda, Guillem Freixas, Marc Font, Vicente Tapia, Ignasi Casacuberta, Arnau Albert i Marçal Sala. També van jugar Oriol Sans, Guillem Serrabassa, Nil Murfulleda, Giménez i Àlex.

Segueix-nos a Twitter

Troba'ns al Facebook