Els equips base de la UD Taradell preparats per la temporada 2016-2017

Els equips base de la UD Taradell ja estan preparats per l'inici de la temporada 2016-2017. Una temporada amb algunes novetats al club i un total de 15 equips, tres dels quals sèniors, un d'aficionats i 11 de futbol base.

 

Potenciant el futbol base

A banda del Tercera Catalana i el Quarta Catalana, el futbol base serà un dels pilars del club amb la voluntat de continuar formant els joves i futurs jugadors de la UD Taradell. Respecte a la temporada passada, hi ha alguna novetat. No hi haurà el Prebenjamí Groc ni l'equip femení infantil-cadet.

 

Però per contra hi haurà dos nous equips femenins. Es recupera el femení sènior, que ja havia tingut el club fa uns quants anys. De fet, la UD Taradell va ser un dels clubs pioners, ja que va ser dels primers a tenir un equip sènior femení la temporada 1996-97. També hi haurà un equip femení aleví de formació. Com que són jugadores noves que no han jugat mai a futbol, no disputaran partits i només entrenaran per dedicar un primer any a formar-se futbolísticament.

 

L'altra novetat serà un equip Prebenjamí de segon any (Blau), que estarà federat (competirà a través de la Federació Catalana de Futbol). És a dir, no competirà al Consell Esportiu d'Osona com l'any passat. Només l'equip Prebenjamí de primer any (Blanc) estarà integrat en el Consell Esportiu d'Osona. L'equip de l'escoleta es mantindrà per als més joves i no competirà, al marge d'algun partit amistós que pugui jugar.

 

Tres equips en categoria Benjamí

La categoria benjamí ha registrat un gran nombre de jugadors. Per evitar que tinguessin pocs minuts durant els partits de cap de setmana, l'Àrea esportiva del club ha decidit registrar un tercer equip Benjamí al Consell Esportiu d'Osona, que comptarà amb una barreja de jugadors de primer i segon any. Els altres dos equips benjamins (els jugadors aniran jugant també al tercer benjamí) competiran a través de la Federació Catalana.

 

Aquesta iniciativa és nova, ja que no s'havia realitzat mai i obligarà a fer una gestió més complexa dels tres equips benjamins i els seus jugadors. Tot i sé una prova pilot, es considera que podrà ser beneficiosa per als jugadors.

 

Camp obert tots els dies

També cal destacar que enguany el camp municipal de la Roureda estarà obert i tindrà activitat tots els dies. L'any passat el dilluns estava tancat perquè no entrenava cap equip. Així, els equips cadet i juvenil disposaran de la possibilitat d'entrenar un tercer dia setmanal, després de la valoració feta per l'Àrea esportiva i l'opinió dels pares.

Segueix-nos a Twitter

Troba'ns al Facebook