El Cadet aguanta 68 minuts però acaba perdent contra l'OAR

Debut a la lliga del Cadet de la UD Taradell aquest dissabte al migdia a la Roureda. L'equip, entrenat per Jordi Pladevall i Joan Casassas, va acabar perdent davant de l'OAR Vic. Els vigatans van portar la iniciativa en el joc, però no va ser fins a la segona meitat que van aconseguir els gols de la victòria.

 

Al primer temps, major domini vigatà, però sense ocasions clares de gol. El Taradell estava molt ben posat damunt del terreny de joc i no va concedir cap oportunitat. A l'altra porteria hi va haver un parell d'arribades en contraatac dels taradellencs, que van generar força perill.

 

A la segona meitat es va començar amb la mateixa tònica, però l'OAR va ser capaç de generar més perill davant d'uns jugadors taradellencs més cansats. Els vigatans ho van provar en xuts llunyans, però massa alts o aturats per l'Eloi. L'ocasió més clara va arribar als 17 minuts, però la defensa i el porter taradellenc van impedir el gol.

 

No va ser així al minut 28 quan una pilota penjada des de l'esquerra la va rematar un davanter vigatà cap a gol. Això va ser un gerro d'aigua freda, ja que cinc minuts més tard va arribar el segon. A tres minuts pel final, en un córner rematat de cap va arribar el 0 a 3 definitiu.

Segueix-nos a Twitter

Troba'ns al Facebook