La UD Taradell presenta els jugadors i jugadores que jugaran al club aquesta temporada 2016-17

Lluïda presentació d’equips de la UD Taradell aquest dissabte a la tarda al camp municipal La Roureda. Després del partit del primer equip, va arribar el moment d’obrir oficialment la temporada amb l’habitual presentació d’equips del club.

 

Els jugadors i jugadores, entrenadors i delegats dels 15 equips taradellencs van desfilar per davant de la graderia de la Roureda mentre la veu de Joan Puig, com és habitual, narrava els noms de tots els integrants.

 

L'anècdota de la tarda va ser quan els jugadors de l’Aleví A, a mitja desfilada, van parar-se en el seu recorregut i van muntar un petit espectacle amb unes ampolles d’aigua, que va aixecar els aplaudiments del públic. També va aixecar molts aplaudiments la sortida de l’equip femení sènior, recuperat aquesta temporada.

 

La sortida dels integrants del primer equip va tornar-se a fer, com és habitual, des de l'accés als vestidors i un per un. Per finalitzar la presentació d’equips, el president de la UD Taradell, Albert Pujol, amb la presència de Joan Casassas, regidor d’esports de l’Ajuntament de Taradell, va dirigir unes paraules al públic.

 

L’acte va finalitzar amb la fotografia de família de tots els components del club i una botifarrada de germanor.

Segueix-nos a Twitter

Troba'ns al Facebook