La Unió Deportiva Taradell entre els 70 clubs seleccionats per implantar el programa +KESPORT

La UD Taradell s'ha unit a la Secretaria General de l'Esport de Catalunya i a la Federació Catalana de Futbol per formar part del desenvolupament del nou projecte +KESPORT. Aquesta iniciativa pretén promoure el treball d'integració de valors socials i esportius com a eina d'evolució personal i col·lectiva dels joves esportistes.

 

La UD Taradell ha estat seleccionada entre més de 1.500 clubs de futbol catalans, i és un dels tres clubs de la comarca d'Osona, juntament amb el Centelles i el Sant Quirze de Besora. En total, 70 clubs catalans escollits. Els organitzadors han tingut en compte per a la selecció de la UD Taradell el seu treball en valors com a escola esportiva, el bon treball formatiu i el volum de jugadors i equips.

 

Així, des d'aquesta setmana el programa +KESPORT s'ha començat a implantar a través d'una sèrie de sessions amb entrenadors al camp de la Roureda. La setmana vinent s'implamentarà en els entrenaments fins a final de temporada, en alguns equips seleccionats com és el cas dels dos equips alevins, l'infantil, els dos equips benjamins i el prebenjamí federat. El club també ha decidit que ho aplicarà internament a la resta d'equips.

 

Característiques del programa

El programa proporciona a cada equip un 'COACH' personal que acompanyarà, orientarà i guiarà els entrenadors per facilitar-los eines, recursos i fórmules didàctiques per integrar el treball dels valors socials i de l'educació emocional, les seves tècniques i tàctiques esportives, la preparació física dels jugadors/es i els seus hàbits d'higiene i alimentació. L'objectiu del programa és millorar el rendiment esportiu i personal dels jugadors i jugadores del club, tant de forma individual com col·lectiva, i establier noves vies de comunicació i relació entre les famílies i el club esportiu, els jugadors i els seus entrenadors.

 

L'acompanyament pel programa +KESPORT es realitzarà de forma presencial en tots els entrenaments setmanals dels equips seleccionats durant tota aquesta temporada. També s'incorporaran avaluacions sistemàtiques per afavorir el coneixement de l'evolució del projecte i dels seus participants.

 

Dins el terreny de joc es treballaran 11 habilitats: autoconeixement, pensament crític, pensament creatiu, gestió de la tensió i l'estrès, gestió de les emocions i sentiments, comunicació assertiva, resolució de conflictes, presa de decisions, relacions interpersonals, treball en equip i empatia.

 

El projecte compta amb el compromís de la Secretaria General de l'Esport Català i la Federació Catalana de Futbol.

 

Més informació sobre +KESPORT (clica per obrir el document)

Segueix-nos a Twitter

Troba'ns al Facebook