L'equip femení de formació de la UD Taradell debuta amb un empat davant el Vilanova i la Geltrú

Després de gairebé vuit mesos entrenant, l'equip femení de formació de la UD Taradell, de categoria aleví, ha disputat el seu primer partit amistós davant el Vilanova i la Geltrú. Les joves jugadores taradellenques han empatat a tres gols després de remuntar un 3 a 0 en contra.

 

El primer gol ha arribat després d’una bona jugada del Taradell que Sira Muntal ha finalitzat amb un xut a gol. Seria el primer gol del seu hat-trick particular. El segon gol ha arribat a la sortida d’un córner que Arlet ha penjat al punt de penal i Bruna Vila ha servit el gol a Sira. Finalment, el tercer gol ha arribat pocs minuts abans del final del partit. La mateixa Sira ha marxat en velocitat i ha finalitzat amb un bon xut arran de pal per posar l’empat a 3 en el marcador.

 

Després del primer partit, els entrenadors s'han mostrat molt satisfets, ja que l’equip ha jugat bé per ser el primer partit i amb moltes ganes.

 

L’equip femení formatiu està format per Maria Pey, Arlet Montaña, Sira Muntal, Bruna Soler, Bruna Vila, Jana Vilamala, Jordina Bové i Blanca Montaña. Els entrenadors són Elena Huguet, Guillem Freixas i el delegat en Pep Montaña.

 

Qualsevol noia que vulgui formar part de l’equip femení formatiu del club pot passar a demanar informació per les oficines del club o amb el coordinador (Nil) a les mateixes instal·lacions de la Roureda.

Segueix-nos a Twitter

Troba'ns al Facebook