Unes setanta persones de la UD Taradell participen a la cloenda del +KEsport al Camp Nou

Protagonistes i representants dels 72 clubs que han participat en el projecte +Kesport!, impulsat per la Federació Catalana de Futbol i la Secretaria General de l'Esport es van trobar el passat dissabte al Camp Nou.

 

Una setantena de jugadors i jugadores, entrenadors i delegats, membres de la directiva i pares i mares de la UD Taradell van desplaçar-s'hi per gaudir de la jornada lúdica i també de la trobada per compartir les experiències d'aquests mesos de treball en aquest programa formatiu pioner. S'hi van desplaçar amb un autocar subvencionat per la pròpia Federació.

 

La Federació i la Generalitat de Catalunya van muntar a l'esplanada del lateral del Camp Nou una sèrie d'activitats lúdiques com pintar-se la cara, futbolins inflables gegants i també visites a l'estadi del FC Barcelona. Per altra banda, també hi havia estands relacionats amb els valors que han après els jugadors durant aquest projecte.

 

L'acte dirigit per l'speaker del Camp Nou i el pallasso, Pep Callau, va tenir com a protagonistes les actuacions musicals de Sound Six i també els parlaments d'Andreu Subies, president de la Federació Catalana de Futbol, i Gerard Figueras, director general de l'Esport. Subies va voler agrair la feina feta pels entrenadors i pares i va recordar que +Kesport!: ''És la continuació de les campanyes de respecte i formació. Tots tenim la responsabilitat de trobar la normalitat en el món del futbol. Sense els pares i entrenadors aquesta feina seria impossible', va explicar el president. Va cloure el parlament destacant que ''el futbol dóna valors, el futbol ajuda. Tant de bo siguin els nostres fills els que en el dia de demà puguin ensenyar i transmetre aquests valors''.

 

Per altra banda, Figueras va afegir que ''el futbol és referència de l'esport a Catalunya i podem formar a millors persones a través del futbol. Des de l'esport es pot construir una societat millor. Amb +KEsport! hem posat un granet de sorra per tenir millors persones''.

 

Un total de 72 clubs de Catalunya s'han beneficiat del programa +KEsport!, pioner en el futbol i en l'esport català. Hi han participat més de 700 entrenadors i a uns 5.000 jugadors i jugadores que han realitzat més de 20.000 activitats relacionades amb el desenvolupament d'una sèrie d'habilitats per a la vida.

 

 

 

 

Segueix-nos a Twitter

Troba'ns al Facebook