El dia 16 de juny es celebra la festa de final de temporada

El proper divendres 16 de juny es posarà punt i final a la temporada 2016-2017 de la UD Taradell. Com ja és habitual, el club ha preparat una diada de germanor per celebrar-ho.

 

A partir de les 6 de la tarda i fins a les 8 del vespre hi haurà partits de futbol entre els equips del club. A les 6 de la tarda jugaran els més petits, l’escoleta. A 2/4 de 7 de la tarda serà el torn dels prebenjamins i benjamins, a les 7 de la tarda dels alevins i el femení infantil i, finalment, a 2/4 de 8 del vespre serà el torn dels infantils, cadets i juvenils.

Un cop acabin els partits, el president del club dirigirà unes paraules de comiat als jugadors i jugadores i els seus familiars.

Tot seguit, hi haurà una botifarrada popular pels integrants dels diversos equips del club i les seves famílies per acabar de compartir els últims instants de la temporada.

 

Nil Murfulleda segueix com a coordinador

Després de la bona feina realitzada aquesta temporada 2016-2017, el club va decidir ja fa uns mesos la continuïtat de Nil Murfulleda com a coordinador. Des de fa unes setmanes tant ell com l’àrea esportiva està planificant la nova temporada amb l’objectiu central de formar futbolistes i persones, i continuar treballant els valors en l’esport.

Segueix-nos a Twitter

Troba'ns al Facebook